Afslankbegeleiding

Niet lekker in je vel en genoeg van de extra kilo's

  • Je bent niet tevreden hoe je je voelt?

  • Wat je ziet in de spiegel is niet hetgeen je hoopte?

  • Je hebt al meerdere diëten achter de rug zonder succes of steeds met een jojo effect?

  • Je voelt je niet fit en zonder energie?

  • Je wilt een paar maatjes afvallen?

  • Je paste vroeger in die kleedjes en zou die maal te graag terug aandoen?

 

Klinkt dit je bekent in de oren?

Dan ben ik de juiste persoon voor jou.

Samen, niet ik, niet jij, maar samen kunnen we hierin een verschil maken. 

Werkwijze

Ik ga je geen doos opsturen met een shake pakket.  Deze kunnen deel uitmaken van je gebalanceerd dieet maar enkel en alleen als aanvulling.  Dagdagelijkse voeding is de basis en je zal merken dat “diëten” ook lekker kan zijn. 

Ook die soms vettige ongezonde lekkere voeding kan soms, maar niet meer dagelijks.  Deze is wel van tijd tot tijd in je voedingsschema verwerkt.

Het voordeel?

Ik ga je geen doos opsturen met een shake pakket.  Deze kunnen deel uitmaken van je gebalanceerd dieet maar enkel en alleen als aanvulling.  Dagdagelijkse v

Op deze manier wordt je voedingsschema een deel van je leven en kan je het volhouden zonder dat je het zelf beseft zal je anders gaan koken en eten en dan maakt dat etentje af en toe deel uit van je patroon, zonder dat je je hierover schuldig hoeft te voelen.
 

Elk voedingsschema (ik spreek niet van een dieet) is gepersonaliseerd waarbij rekening gehouden wordt met hetgeen je graag en niet graag eet, het wordt ingepast in je dagelijks leven en er wordt ook gekeken dat je dagelijks geen uren in de keuken hoeft door te brengen. 

oeding is de basis en je zal merken dat “diëten” ook lekker kan zijn. 

Ook die soms vettige ongezonde lekkere voeding kan soms, maar niet meer dagelijks.  Deze is wel van tijd tot tijd in je voedingsschema verwerkt.

De begeleiding

De begeleiding die ik jou aanbied kan bij mij ter plaatse zijn (in Herent nabij Leuven, 2 km van de E314) ofwel online (Skype/Zoom).

Ter plaatse wordt er elke week/2 weken een lichaamsanalyse gemaakt (gewicht, BMI, vetmassa, vet percentage, vetvrij massa, BMR (basis stofwisseling) enz.  Deze worden dan vergeleken met het vorige resultaat en in grafiek uitgezet.  Daarna wordt het voedingsschema aangepast om uw doelstellingen te behalen.  Voor de mannen en vrouwen die de online manier verkiezen wordt er een moment vastgelegd voor een uitgebreid gesprek met vragen en feedback.

De stelling “elk pondje gaat door het mondje” is deels correct.  Er zijn situaties waarbij deze stelling niet correct is en deze worden ook aangepakt.

 

Kortom, een gepersonaliseerde begeleiding, voor mannen en vrouwen door een gediplomeerde afslankingsconsulent en (sport)-voedingsadviseur zal u helpen om uw doel te bereiken.

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Er wordt altijd gewerkt met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Op deze manier wordt er gekeken als ik jou kan helpen en wat uw verwachtingen zijn. Ook komen de valkuilen aan bod. Zelf wil ik jou ook beter leren kennen, zoals, hoe ziet jou huidig voedingspatroon eruit, doe je aan beweging, heb je voldoende energie, hoe is het gesteld met je gezondheid, enz.

Geïnteresseerd?

Neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Afslankbegeleiding
Afslankbegeleiding
Afslankbegeleiding

Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT