Bleekselderij met geitenkaasspread en rozijnen

INGREDIËNTEN

15 gram rozijnen

2 eetlepel geitenkaasspread (naturel)

3 stengel bleekselderij


GEGEVENS

Bereidingstijd: 3 minuten Recept voor 1 persoon

Eiwitten: 6 g Koolhydraten: 13 g

Vetten: 9 g Voedingsvezels: 1 g

Totaal kcal : 172


BEREIDINGSWIJZE

1. Hak de rozijnen grof en meng ze met de geitenkaasspread of cottage cheese (is vetarmer en rijker aan eiwitten).

2. Vul de stengels bleekselderij met de spread.


TIP

Eet je buiten de deur? Snijd de bleekselderij in plakjes en maak een snelle salade met de spread. Neem de salade mee in een afsluitbaar bakje. Lekker met wat snoeptomaatjes erbij.



Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT