Havermout banaan koekje(s)

INGREDIËNTEN

1 banaan

75 g havermout (*glutenvrij)

2 eetlepel agavesiroop

40 g (gedroogde) veenbessen


GEGEVENS

Bereidingsduur: 30 min 4 koekjes Kcal/koekje: 168

Eiwitten: 3g Koolhydraten: 34 g

Vet: 1 g Voedingsvezel: 3g


BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakrooster met bakpapier.

2. Prak de banaan in een kommetje fijn met een vork. Voeg de havermout en agavesiroop toe en roer tot een beslag. Meng ook de veenbessen door het beslag.

3. Maak met je handen 4 koekjes van het beslag en leg ze op het met bakpapier beklede rooster. Bak de koekjes goudbruin in 25 minuten.


TIP

- wees creatief en wissel als eens het fruit en probeer uit !



Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT