Mexicaanse bloemkoolrijst

INGREDIËNTEN

2 eetlepel olijfolie

150 g kipfilet

1 ui

1 teentje knoflook

6 cherry tomaten

0,5 stuk jalapeño peper

0,5 theelepel paprikapoeder

0,5 theelepel komijnpoeder

200 gram bloemkoolrijst


BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de helft van de rijstolie in een pan en bak hierin de kipfilet gaar. Snipper intussen de ui en snijd de knoflook fijn.

2. Verwarm in een andere pan de rest van de rijstolie. Fruit hierin de ui en de knoflook. 

3. Snijd ondertussen de tomaat en peper in kleine blokjes en voeg deze samen met de kruiden toe aan de ui. Bak twee minuten mee.

4. Voeg de bloemkoolrijst toe. Roer alles goed door elkaar en bak vijf minuten mee.

5. Schep de rijst in een kom en geef de kipfilet erbij.


TIP

Ook lekker met wat verse koriander en/of citroen erbij.




Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT