Overnight havermout met kokos & frambozen

INGREDIËNTEN

- 40 g havermout (eventueel gluten vrij)

- 250 ml halfvolle melk (eventueel lactosevrij)

- 1 eetlepel agavesiroop

- 50 g frambozen (diepvries)

- 1 eetlepel geraspte kokos



BEREIDINGSWIJZE (+/- 5 min)

1. Schep voor het slapen gaan de havermout, melk, honing en frambozen door elkaar in een bakje. Sluit het bakje af en zet het in de koelkast.Bestrooi de overnight havermout de volgende morgen met kokos en eet koud. (Of verwarm op 30 seconden op vol vermogen in de magnetron en bestrooi daarna met kokos.)


TIP

Dit ontbijtje zet je de avond van tevoren in de koelkast. Zo ben je 's ochtends echt binnen een minuut klaar. Vergeten voor te bereiden? Kook de havermout met melk dan gewoon in een pannetje en voeg de overige ingrediënten toe.

Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT