Pasta met paprikasaus en zalmfilet

INGREDIËNTEN

1 stuk zalmfilet (125 g) (mag meer zijn, maar kcal verhogen).

75 gram pasta

1 rode puntpaprika

2 tomaten

1 eetlepel rijstolie

2 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)

1 eetlepel cottage cheese (*lactosevrij)


BEREIDINGSWIJZE

1. Ontdooi de vis (indien diepvries) volgens de aanwijzingen.

2. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar.

3. Snijd de paprika in kleine blokjes en de tomaten in stukjes.

4. Verwarm de helft van de rijstolie in een steelpan en fruit de paprika zachtjes glazig. Roer de Italiaanse kruiden en tomaat stukjes erdoor en laat 10 minuten zachtjes sudderen en roer alles tot een lekkere rulle saus.

5. Wrijf intussen de zalmfilet in met zout en versgemalen peper. Verwarm de helft van de rijstolie in een koekenpan en bak de zalmfilet in 6-8 minuten bijna gaar.

6. Roer de cottage cheese door de paprikasaus.

7. Giet de pasta af en serveer met de paprikasaus. Leg de zalmfilet erop.


TIP

1. Meer kcal nodig: verhoog de pasta

2. Als pasta gebruik je deze die je zelf graag eet.

3. Je kan de paprika en de tomaten ook mixen en zo gebruiken als saus. Wel bijkruiden.


Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT