Pitabroodjes met avocado en kip


Wat heb je nodig ? - 4 pitabroodjes - 2 kipfilet - 1 avocado - ijsbergsla - ¼ komkommer - Snuf paprikapoeder - Snuf cayennepeper - Peper en zout

Voor de yoghurtsaus : - 3 eetlepels yoghurt - 3 eetlepels mayonaise - Flinke scheut citroensap - 1 teentje knoflook (geperst) - Snuf peterselie

Hoe maak je het ? Stap 1 : Bereid de pitabroodjes in de oven of de grill.

Stap 2 : Snijd de kipfilets in de lengte doormidden, zodat je 4 dunnere stukken kipfilets hebt. Bestrooi deze met paprikapoeder, cayennepeper en peper en zout en grill in de grillpan aan beide kanten totdat de kip gaar is.

Stap 3 : Snijd de avocado open, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes.

Stap 4 : Roer alle ingredienten voor de yoghurtsaus door elkaar.

Stap 5 : Snijd de pitabroodjes open, leg er wat blaadjes ijsbergsla tussen, gevolgd door de plakjes komkommer, gegrilde kip en avocado. Maak af met wat yoghurtsaus.

En nu smullen maar !

Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT