Quinoa kersen ontbijt


Wat heb je nodig ?

- 50 g quinoa - 225 ml sojamelk - 30 g rozijnen - 1 tl vanillepoeder - 20 g amandelen - rasp en sap van ¼ limoen - ½ el gebroken lijnzaad - 5 kersen, gewassen en ontpit - 1 el kokosrasp - ¼ el kokosvet - ½ el rijststroop

Hoe maak je het ?

Stap 1 : Doe de quinoa in een pan en overgiet met de sojamelk. Kook de quinoa al roerend in ongeveer vijftien tot twintig minuten gaar (test even of het gaar is door op wat quinoa te kauwen).

Stap 2 : Voeg de laatste vier minuten de rozijnen en het vanillepoeder toe.

Stap 3 : Zet het vuur uit en laat de quinoa even afkoelen (ongeveer vijf minuten).

Stap 4 : Hak ondertussen de amandelen in grove stukken en rooster ze licht in een koekenpan.

Stap 5 : Roer amandelen, limoenrasp en -sap, lijnzaad, kersen, kokosrasp en kokosvet door de quinoa en besprenkel met wat rijststroop.

En nu smullen maar !

Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT