Smores proteïne cheesecake

INGREDIËNTEN

2 eieren

35 g vanille proteïne poeder

3 eetlepels agavesiroop

1 theelepel vanille extract

2 theelepels citroensap

1/2 theelepel kaneel

1 eetlepel natuurlijke pindakaas

4 crackers

340 g vetvrije platte kaas

120 g donkere chocolade (korrels, schilfers, platte vierkante blokjes.... GEEN melkchocolade)



GEGEVENS

Voorbereiding: 5 min Kooktijd: 30 min Voor 4 personen

Eiwitten: 82 g Koolhydraten: 134 g

Vetten: 61 g

Totaal kcal : 1442 kcal (= 361/persoon)


BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de oven voor op 165 °C

2. Verdeel de chocolade in stukjes in een grote kom.

3. Voeg alle ingrediënten toe met uitzondering van de crackers. Meng alles door elkaar (gebruik eventueel een handmixer).

4. Neem een ronde cakevorm en bekleed deze met bakpapier. Giet de mix erin en bedek met de stukgemaakte crackers.

5. Bak gedurende 30 à 35 minuten

6. Verlaag de temperatuur naar 95°C voor nog eens 50 à 60 minuten

7. verwijder de kwarktaart en laat afkoelen.

8. Dek de vorm af en zet één nacht in de koelkast.

9. Geniet ervan.




Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT