Tuinbonenstoofpotje met kip en Italiaanse kruiden

INGREDIËNTEN

2 bosuitjes

125 g kipfilet

1 eetlepel rijstolie

1 theelepel kerriepoeder

200 g tuinbonen (diepvries)

1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd)


BEREIDINGSWIJZE

1. Snijd de bosuitjes in stukken van 2 cm. Snijd de kipfilet in grove stukken en wrijf ze in met zout en versgemalen peper.

2.Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de stukken kip in 4-6 minuten rondom bruin. Strooi de kerriepoeder erover en schep de bevroren tuinbonen, bosui en Italiaanse kruiden erdoor. Voeg een scheut water toe. 

3. Smoor alles afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar, warm goed door.

4. Garneer eventueel met wat peterselie.



Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT