Vegetarische spaghetti bolognese


Wat heb je nodig ? - 175g Quorn vegetarisch fijngehakt (AH, Plus, Spar of Jumbo) - 130g spaghetti. Ik ging voor gewone, maar volkoren spaghetti is gezonder! - 1 bakje champignons - 1 rode ui - Een teentje knoflook - Klein blikje tomatenpuree - +- 150ml gezeefde tomaten - Kruiden naar keuze. Ik ging voor simpel en koos Italiaanse kruiden

Voor de salade : - +- 0,5 komkommer - +- 0,5 grote winterwortel - Dressing naar keuze. Ik mengde 100ml water met wat appelazijn en een paar druppels zoetstof.

Hoe maak je het ?

Stap 1 : Snijd de ui en champignon in stukjes.

Stap 2 : Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 3 : Fruit de ui in een beetje olie of boter. Als deze glazig is kunnen de champignons erbij. Voeg ook de knoflook toe.

Stap 4 : Als alles bijna gaar is, voeg je de tomatenpuree, de gezeefde tomaten en kruiden naar smaak toe. Doe ook het Quorn vegetarische gehakt erbij en laat dit geheel 8 minuten zachtjes pruttelen.

Stap 5 : Maak ondertussen de frisse salade door alle ingrediënten bij elkaar te voegen.

En nu smullen maar !

Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT