Private training

Figuur-, fitness-, bodybuilding coaching
Personal trainer vrouwen en mannen

Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema wordt er naar u geluisterd, wat zijn uw doelen, op welke tijdspanne wenst u die te bereiken of u vindt het gewoon leuk en wenst toch resultaat te zien waardoor u gemotiveerd bent en blijft.

Iedereen kan in shape komen, maar het gebeurt niet op één dag. 

We houden het leuk, uitdagend, maar, we gaan er samen voor.  Wees ervan overtuigd dat ook jij een betere "ik" kan bereiken!

Training voor de 40 & 50 plussers

Sporten, het trainen zelf, het opstellen van een trainingsschema, de voeding en eventuele supplementen zijn anders bij 40/50 plussers. Dit voor een beter herstel en voor betere resultaten met dezelfde inspanning. In shape komen, in shape blijven, waarom zou dit niet kunnen voor een 40/50 plusser? Daar werken we ook aan !

Bekijk ook ons online coaching programma,

Voedingsadvies

Het voedingsadvies is er voor iedereen, zowel voor sporters als voor de niet sporter, voor de topsporter alsook voor de recreant.  Iedereen wenst toch dat zijn resultaten beter worden, iedereen van ons wenst er toch wat beter uit te zien, niet ? Dat kan! Op uw eigen tempo en in samenspraak met u werken we daaraan en wordt u op regelmatige tijdstippen opgevolgd  (dieet evaluatie, lichaamsmeting).

Door gebruik van de App bent u dagelijks in contact en kan er bijgeschaafd worden waar nodig, kan u zien hoeveel kcal u reeds gegeten hebt, wat uw dieet is, enz.....
Ook hieraan werken we samen !

Rijweg 93a

3020 Herent

BE0720867277    

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by inSHAPEmetPAT